Moj internet dnevnik
Rock Forever
O meni
Hello:
Moje ime:
Vedran
Slušam:
Story of the year,bullet for my valentine,Apocalyptica,Fall out boys,Velvet revolver....
Volim:
Sve koji me znaju,pit,izlazit u grad,navijat,svirat.....
Treniram
Nogomet,Košarku  i Sviram gitkych!

Moj msn: ved-r@hotmail.com
e-mail: vexy@net.hr
Imam 15 i pol god!!!!

_Slash_












Anketa
Najbolji bend ikada je:










Nema zapisa.
Blog
srijeda, travanj 9, 2008
Music Codes by SongArea.com

Timbaland/feat One Republic - Apologize
-One Republic

-Timbaland

Timothy Z. Mosley ( rođen 10. ožujka 1971, Virginia Beach, Virginia, SAD), umjetničkog imena Timbaland je američki producent, pjevač, pisac pjesama i reper. Značajna je osoba u svijetu glazbe, pomagao je mnogim poznatim glazbenim umjetnicima u izradi pjesama i albuma od ranih 90-tih do danas, te je višestruki dobitnik nagrade Grammy. Poznat je po tome da je zajedno s prijateljem iz djetinjstva i reperom Magoo bio u pop/rap duou "Timbaland & Magoo".
See Ya...!
rockforever @ 17:29 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
ponedjeljak, ožujak 10, 2008
Istina je da su glazba,prijatelji i ljubav smisao života!
Zamislite samo da nema:
Prijatelja:
s kime biste pricali,skime biste se druzili i zabavljali s kime biste izbjegavali dosadu i veselili se svakom novom danu te ponovnom druženju s prijateljem i novim događajima koje nosi svaki novi dan i svaki trenutak u njemu,da nema prijatelja svi bismo bili unakaženi,tužni,osjecali bismo se izostavljenjo i udaljeno od svijeta ili mjesta radosti...zato vam preporucujem da se svaki dan sve vise druzite i stecete nova prijateljstva, radujete se zajedno s vasim prijateljima,pomazete jedni drugima u nevolji ili kad god je potrebno,takodjer mozemo si i jedno drugome povjeriti neke tajne iz privatnog zivota ili porazgovarati o necemu o cemu zudite da podijelite s nekime tko ce vas htjeti poslusati!...Prijatelji su zakon,a usto  i jednom se živi tako da se društvo kao znak zabave treba dobro iskoristiti i provesti zivot sto bolje u sto dužem roku i stvoriti jedan prilagođeni način prijateljskog života tako da posvećujemo pažnju svakom prijatelju pa tako i onim najdaljima!...

Ljubavi:
Eto vec iz prve teme se moze putem logicnog zakljucka doci do ove teme...ljubavne teme...ljubav je po meni potrebna svakome tko zeli imati život,tko želi živjeti i takodjer graditi svoju buducnost sto ljepsom no iz svakodnevnice vidimo da su ljudi po svome nacinu pogleda na osoblje s kojim zele voditi ljubav ili provesti ostatak zivota vrlo neoprezne u odabiru ili na drugi nacin receno nemaju duse imaju oci,jer za svaku izabranu osobu s kojom zele vodit ljubav gledaju ocima bez duše ili u njoj vide novac i slicne stvari to ja zovem laznom ljubavi...ali da biste vodili pravu ljubav i zaista nekoga znali voljeti trebate gledati donekle ocima ali na prvom mjestu treba biti dusa i osjecaji,iskrenost...jer ljubav nije vrijedna riskiranja i laži,ljubav se u svijetu spominje i dobro zna kao vrlo osjetljiva tema za izdvojene pojedince...takodjer  zbog toga jer ljudi gledaju samo vanjsku ljepotu a ne nutarnju ljepotu, iz toga proizlazi da su na milijune djevojaka ili dječaka povrijeđeni svaki dan jer su ostavljeni zbog grešaka možda slučajnih ali u svakom slucaju najvise se govori o prijevarama i slicnim stvarima jer neke osobe se nemogu zadovoljit samo jednom osobom za vodit ljubav.zato prije nego što se upustite u ljubav dobro se upoznajte i zbližite s osobom s kojom je želite voditi,pokušajte osjetiti dali ima iskrene osjecaje prema vama i dali je ona ta koja vam se iskreno svidja...jer ako zaista volite to cete i osjetit s vremenom...love is best...ljubav je sreća!
Mojim riječima receno ljubav je ono sto nas pokrece,prilika da ne budemo sami do kraja života i jedinda je stvar kojoj mogu vjerovati...!

Glazba:
heh zakon tema...ali ono sto je cudno je to da se glazba uklapa u ove obadvije prijasnje teme...bolje receno prijatelje upoznajemo putem glazbe,a ljubav vodimo uz glazbu...glazba se dijeli na raznovrsne stilove i svakakve bendove...glazba se izražava plesanjem,sviranjem i pijevanjem...jer da nema glazbe u svijetu nebi po meni bilo mira, glazba smiruje dušu...ali to ne bilo kakva glazba  vec posebna glazba stoga svako ima svoj stil...i nitko mu nemoze zabranit da se prikuje uz taj stil...da nema glazbe ja bi danas bio djecak bez snova...ali odkad znam za glazbu snivam snove i dobro se zabavljam slusajuci glazbu,a pogotovo sam upoznao dosta prijatelja putem glazbe i stvarno smo ljepo razgovarali o glazbi i razmjenjivali cdeove i slicne stvari...ali da biste slusasli glazbu trebate se prepustiti sami sebi i putem sebe dopustiti glazbi da dopre do vas....!jer ako glazba dopre do vas tek onda zaista možete reći da ste uživali u njoj sa ponosom...jer glazba je ono sto svakome treba da ga pokrene i da mu daje nadu u postizanju nekog cilja,zato su glazbu vecina glazbenika stvarali bas kao i u ljubavi neki gledali na druge iz duše.!Glazba ...kulll..hh
Eto ga tako smo dosli na zakljucak da je za sve nase pravilne odabire u zivotu i iskrene osjecaje i nadu za necime sto ocekujemo cijeli zivot zaslužna duša!
A duša je osobina ili kako da kažem...ona je u meni nešto što mi svaki dan u svakom trenutku daje poticaj ili me tikne  da osjetim svoje potrebe , a kamoli tuđe potrebe,daje mi osjecaj da je potrebno pomoci drugima,i tjera me da cinim cudne stvari,npr..da sviram gitaru da se proslavim i da svu zaradu doniram u dobrotvorne svrhe!

---Eto ga ja se osjecam cisto i posteno...i znam da sam iskren u vecini slucajeva...jer iz duse sam izvuko svoj cilj u zivotu a to je pomaganje drugima i ako dusa tako kaze onda ja tu nemogu nista...!
Jedino sto mogu je da u sebi govorim napravit cu to...a posebno sam zahvalan pojedinim osobama to jest prijateljima koji me nadahnjuju i daju mi nadu da postanem to sto zelim i da postignem ciljeve u svome zivotu...da spasim zivote...:-)...!

To bi bilo to smao nemojte pomisliti da sam cudak...:-)...! ja sam samo covjek s osjecajima/dušom)...!
pozzz svima!
:-)
rockforever @ 22:08 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 6, 2008
lol...eto bio sam odsuten dugo vremena ali sve to zbog određenih razloga...!

Apocalyptica

Cello Metal Bend



Fall out boys

-


Bullet for my valentine




Velvet Revolver




Story of the year




Najbolji bendovi ikada!

rockforever @ 19:25 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
četvrtak, listopad 18, 2007
Yo...Et mene nakon malo pre dugog vremena...fakad nisam imo nikakvih ideja o cemu da vam pisem....eheh pa naravno nemam ni sada ideja pa cu stavit jedan bend i preporucujem vam da ako zelite cut njihovu mjuzu javite se meni preko msna ili preko youtube-a...!i garantiram nema osoblja koje je culo pijemsu a da im se nije svidjalo...a nakon njih prelazimo na jednu od najgledanjih spotova na you tube-u od Fall Out Boys-a-Thanks For The Memorys...jebenica/ludnica! ;-)...!

Story of the year



Eto to je jedna crazy slikica od njih....ubiti oni su se prije zvail Big Blue Monkey!
Stil sviranja je Metal,Rock,Punk i Post-grunge!
Članovi benda su:
Dan Marsala
Ryan Phillips
Philip Sneed
Adam Russell
Josh Wills
Former members: Greg Haupt


Fall out boys


Fall Out Boy, jedni od pionira novog vala, tzv. emo pop-punka koji je zadnjih par godina uzeo veliki zamah i izdigao se do samih vrhova, imaju novi album. Riječ 'emo', inače skraćenica od 'emotional' već se 20-tak godina korirsti u emo-core, emo- punk kontekstu, a odosila su se na grupe koje nisu bili politički ili bilo kako drukčije angažirani kroz svoje tekstove već su iznosili emocije drugog tipa. Stvarno je smiješno čuti koliko se riječ 'emo' koristi u svakodnevnoj komunikaciji, gotovo je postala poštapalica kao jedno vrijeme 'stari'! To nam dovoljno govori koliko mediji imaju utjecaja na naš mali svijet. Dakle, 'Infinity On High' je treći album ove mlade četvorke koji kako stvari stoje, bivaju sve mekši i trendu prilagodljiviji. Od odličnog prvijenca 'Take This To The Grave' (ako ne računamo EP 'FOB`s Evening Out With You Girl' koji je izašao prije njega), preko megapopularnog, sveprihvaćenog, ali i jednako tako dobrog 'From Under The Cork Tree', do ovog kojeg se nekako polovično može uzeti za ozbiljno, itekako je vidljiv put i razvoj grupe kako u glazbenom, stvaralačkom tako i produkcijskom smislu.
Uz toliki uspjeh postignut svojim prethodnikom, bilo je za očekivati u današnjem svijetu showbusinessa da nešto mora poći kvragu. Daleko od toga da album nema svojih svijetlih točaka i nekoliko više nego dobrih pjesama, ali u globalu nešto tu ne štima.
Preslušavajući CD nakon 6 pjesama stječe se dojam da se radi o remek djelu, a zatim svi putevi vode prema dolje. Mišljenja sam da bi možda bilo učinkovitije da su se udarne pjesme rasporedile kroz čitav CD, tako da i ove 'slabije' dobiju svojih 5 minuta slave. Drugačiji raspored bi dao sasvim novi okus albumu i slušatelju bi pružio malo više nervoze, iščekivanja i igre sa živcima tijekom svih 47 minuta koliko nam momci nude materijala. Ovako može biti najbolji EP na svijetu!
Nekoliko se puta na albumu može osjetiti kako se Fall Out Boy kroz tekstove obraća diehard old school fanovima uvjeravajući iste kako ih nisu zaboravili, a i spuštajući onima koji su bili skeptici da neće upjeti. Kontradiktorno, ne? Što ti ustvari žele, slavu ili nazad u garažu?
Ali zašto to mora ići preko usta jednog Jay Z-ja (intro)? Svaka tebi čast Izzo, ali Jigga What Jigga Who?
Što se tiče pogađanja oko promo singlea za album, tu im definitvno treba zapljeskati. Pjesma 'This Ain`t A Scene...' (kroz koju nam također daju do znanja kako su svjesni svih negativnosti u svijetu glazbene industrije) je odlična najava, udarna i čak nakon toliko preslušavnja možda i dalje najbolja stvar na CD-u . Od onih koje spadaju u spomenuti EP tu su još 'The Take Over, The Breaks Over', 'I`m Like A Lawyer...', 'Hum Hallelujah', piano laganica 'Golden', te vjerovatno jedan od budućih siglova, odlična 'Thnks Fr Th Mmrs'.
Od donjeg doma simpatične su 'The After Life Of The Party' i 'Carpal Tunnel Of Love', dok se ostale utapljaju u prosječnost i popunjavaju minutažu.
Jos jedno 'Zašto?' Od svih producenata na svijetu, veliki Fall Out Boy uzmu nekog jednog propalog R`n`B pjevača Babyface-a da im radi na 2 pjesme! Inače, glavni krivac za produkciju je Neal Avron koja je besprijekorna.
Kroz razne interviewe, momci nisu skrivali simpatije prema hip hopu i metalu, kao žanrovima koje inače, uz punk rock privatno vole i slušaju, ali da će se ovaj prvi utjecaj ipak toliko odrazit na album, nije baš bilo za očekivat.
Kad se u članku za album više puta spominju JayZ, Babyface, Michael Jackson, Montell Jordan, Nelly Furtado i sl., nego grupe poput The Academy Is, Panic At The Disco,...sve je jasno.
Koliko god se oni bunili i protivili svim klišejima, ne mogu pobjeći od toga da su upali u tu trendovsku zamku i pitanje je kako mogu van i žele li uopće. Njih se po običaju i ne pita, već kad im prodje rok trajanja, vratit će ih tamo gdje su nađeni.
Samo dok izbacujete albume bolje od Good Charlotte (što nije teško), skidam kapu i imate i dalje moju potpunu pozornost! Hvala.

Eto napokon gotov post..hehe!
Cujemo se uskoro i pozz svima!
rockforever @ 21:52 |Komentiraj | Komentari: 48 | Prikaži komentare
srijeda, rujan 5, 2007
Ljudi...fakad biste morali vidjet moj razred...!nema nas svjet...takih frajera i ludjaka !!!!! we are coo!!!!
eto pred 3 dana  je pocela skol , upoznali smo se ...i kao sto vidite vec nakon tri dana stvarno smo ludi a pogotovo za burekom!!!!!
Evo malo primjeraka bureka!


hehe...
i tak to ide sve...od bureka do bureka , od usta do usta...!
ovo bi bilo sve za sada...do daljnjega sljede i nase slike!pusa!!!!caos!
rockforever @ 17:47 |Komentiraj | Komentari: 68 | Prikaži komentare
Eo mene opet nakon nekog razvoblja mislim ere hehe...nije me dugo bilo po blogu as i broj posjetioca je pao smrc!!!!!A ono sta je najgore tek slijedi to jest to da je pocela skola,na moj nacin , mislim kako bi ja reko škola je Zatvor...mi smo jadni kako dopustamo starcima da nas salju u te ustanove za nalilje nad djecom pod sta urazumjevamo : boli u očima od gledanja u knjigu,boli u ušima od slušanja učitelja,itd....
rockforever @ 17:39 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
utorak, kolovoz 7, 2007









Eto to bi bilo to za sad nemam vise vremena za stavljat... al nadam se da ce bit jos to nisu nikakve posebne gitare..ubiti jednostvane su i ublazuju pogled hihi.....dont worry be happy...pozz svim rokerkama..ali posebno TINI!pusa!
rockforever @ 23:19 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
petak, srpanj 27, 2007
Možda da su bulletsi najbolji hihi!!!!


Pa i istina je oni jesu najbolji!!!!!!!
yea!!!!!
i za one koji ne znaju pjesma u pozadini je od bulletsa...all these things i hate!!!!!!
ANd VerY vEry sorrY zbog moje odsutnosti u pisanju postova zato cu se potrditi da ovaj bude zlatni!!!!!hihi ----yea...Rock Is Best!!!!!!
...............
I etO zaTo Kad Nece oni Cu ja dodijeliti nesto veoma posebno za RocK...
AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAaaaa TO JE
OSCARrrrRRRRRrrrrRRRRRrr!!!!!!da da dobro ste culi oscar(Rock is best)!!!!!
Jao vidite ga kak je predivan pa nek placu metal,pop i ti stilovi mozda drugi put...sorry!!!!
ali ovaj put oscar je stvarno zasluzio najbolji od najbolji!!!!!!


Ma supika je pre pre pre predivan je!!!!!!
haha ali to nije sve...jer nagradu za drugo mjesto dobivaaaaaa....
Meeeetalll...zahvaljujuci dvaju benda i njihovim pjesmama koje su me ocarale...
a nedam se da ce i vas...jer ako ih zelite cuti obratite mi se putem msna!!!!!ved-r@hotmail.com
a TO su::::::Slipknot-The Namaless anddd Sepultura-Roots bloody roots!!!!!!!!!
Zasluzujuci osvojeno 2 mjesto..yeah!!!!!!

uhhhh da je bar meni takav....hhii...pre pre predivan je!!!!!
ali opet ponavljam da to nije sve jer nase , mislim moje 3 mjesto je pripalo...:
cekajte da se sjetim kome!!!!!!a et ga sjetio sam se da da a to su Narodnjaciiiiii!!!!!!
sala mala...nedo bog!!!!!
to nije stil
to je nesto stvarno relll a to je :jedan jedini T...H...O...M...P...S...O...N...U!!!!!!Nemojte se razocarati ali dobro ste culi!!!!!!!to je Thompson!!!!!!
Zasluzeno 3 mjesto!!!!!
ETo ga:

Uhh jao meni jos jedan ...pre predivni pokal!!!!
i da da ...ljudi tako je dosao kraj....za one koji nisu bas razveseljeni ovim odabirom vise srece drugi put...!peace man But ROck is BEsT!
Pozz i cuejmo se uskoro!!!!!
rockforever @ 04:11 |Komentiraj | Komentari: 90 | Prikaži komentare
srijeda, srpanj 11, 2007
Wihi...ejla...et mene opet nakon mucnih dana footbala ufffi dogovaranja matcheva i tak,predjimo na stvar...eto kako sto vidite lud sam...samo nogac,nogac itd alje!!!....eto zato sam zadnjih dana moro da napisem par zamolba te nadjem sponzore...i tak i da nabavim dresove...od 8 ujutro do 5 popodne, eh vidite kak je zivot mucan!!!!hihi to bi bilo sve za sad....Rock 4ever!!!!!! ajd p o z z!
rockforever @ 17:28 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
www.iqworm.bloger.hr
eto to je link od mog frenda...
samo pitajte sta vam treba i eto sve vam naprave....
a i da naglasim imaju najbolje anti viruse...
!!!!!!!
rockforever @ 17:02 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Arhiva
« » pro 2017
  • p
  • u
  • s
  • č
  • p
  • s
  • n
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Brojač posjeta
18893




















Index.hr
Nema zapisa.